Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌‎الملل صندوق بازنشستگی کشوری، علی خدامی با اعلام این خبر گفت: با توجه به دستور مدیرعامل صندوق پیرو رسیدگی به درخواست مکرر بازنشستگان عزیزی که در دوره‌های گذشته به دلیل محدودیت منابع بانکی تخصیص یافته، موفق به دریافت این نوع وام نشده بودند، این مهم در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه صبح امروز (سه‌شنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱) با هماهنگی‌های صورت گرفته با بانک عامل، برای تعداد ۲۶ هزار و ۳۹۵ نفر از متقاضیان واجد شرایط مراحل گذشته که موفق به دریافت وام ازدواج فرزندان نشده بودند، فراهم شد و مبلغ ۲۵ میلیون تومان به حساب این عزیزان واریز شد.

خدامی با بیان اینکه «درخواست‌های متعددی از سوی بازنشستگان عزیز واجد شرایط برای دریافت تسهیلات ازدواج فرزندان مطرح شده بود، اما به دلیل نبود منابع لازم قابل انجام نبود»، اظهار داشت: با توجه به درخواست‌های مطرح شده و اینکه از ابتدای برقراری این تسهیلات در سال ۹۸ تاکنون ۲۶ هزار و ۳۹۵ نفر از عزیزانی که واجد شرایط بودند از دریافت این نوع وام به دلیل نبود منابع لازم بانکی محروم ماندند، با موافقت بانک عامل امکان پرداخت این تسهیلات براساس اولویت به این عزیزان فراهم شد.

به گفته وی، تسهیلات ۲۵ میلیون تومانی ازدواج فرزندان با کارمزد ۴ درصد و اقساط ۳۶ ماهه پرداخت خواهد شد.

مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری یادآور شد: براین اساس، بازنشستگان واجد شرایط در دوره‌های قبل، نیازی به مراجعه حضوری به بانک یا مدیریت‌های صندوق در استان‌ها یا مراجعه به سایت ندارند و این فرآیند به صورت خودکار بین صندوق و بانک انجام شده است.

وی تاکید کرد: افرادی که براساس شرایط اعلام شده در دوره‌های مختلف مشمول این تسهیلات نبودند، شامل پرداخت ۲۶ هزار فقره تسهیلات مذکور نیز نخواهند بود.

شرایط، زمان ثبت نام اینترنتی، سقف تسهیلات و تعداد دوره جدید بزودی از طریق اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری اطلاع‌رسانی خواهد شد./مهر

منبع: فردا

کلیدواژه: بازنشستگان وام 25 میلیون تومانی ازدواج فرزندان واجد شرایط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۸۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی

ایتنا - گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.
مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقیقی است و نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، درباره جزییات بیشتر این خبر اظهار کرد: این وام به دسته‌ای از کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکوهای مشمول هستند.

به گفته وی، این سکوها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

مظفری با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان کرد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

دیگر خبرها

  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی بانک رفاه به دارندگان کارتخوان
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • این افراد می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند
  • تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • در بلوجونیور حساب باز کنید، 50 هزار تومان هدیه نقدی دریافت کنید